Vloeistof dichte vloeren

Vloeistofdichte betonvloeren

Vloeistof dichte vloeren zijn vaak nodig in industriële en/of commerciële omgevingen. Zeker op locaties waar doorgaans vloeistoffen opgeslagen, verwerkt of vervoerd worden. Denk aan fabrieken, opslagruimtes, parkeergarages of laboratoria waar chemische producten of milieuverontreinigende materialen worden gebruikt. Om hierin tegemoet te komen, leveren we bij Garskamp Betonvloeren vloeistofdichte vloeren aan bedrijven die echt niet zonder kunnen. Een vloeistof doorlatende vloer kan namelijk leiden tot veiligheidsrisico’s, milieuverontreiniging en de bijkomende financiële gevolgen. Daarom kunt u bij ons terecht voor hoogwaardige vloeistof dichte vloeren die voldoen aan de strengste eisen en normen.

Wat kenmerkt vloeistofdichte vloeren?

Om bodemverontreiniging te voorkomen door indringing van milieubelastende vloeistoffen worden strenge eisen gesteld aan de kwaliteit van de vloeistofdichte vloeren. Beton is een uitstekend materiaal om vloeistofdichte vloeren mee te realiseren. Deze vloeren moeten over het algemeen schadelijke stoffen tegenhouden. Hier zijn enkele kenmerkende eigenschappen van vloeistofdichte betonvloeren. Ze zijn:

  • Naadloos en gesloten: er mag geen ruimte zijn waar vloeistoffen doorheen kunnen sijpelen.
  • Chemisch bestendig: vloeistof dichte vloeren zijn bestand tegen bijvoorbeeld chemicaliën, zuren, oliën en andere agressieve vloeistoffen. Hiervoor gebruiken we speciale coatings, afdichtingsmiddelen en meer om de chemische weerstand te verhogen.
  • Druksterkte en duurzaam: een vloeistofdichte vloer heeft een grote druksterkte en kan zware belastingen en mechanische slijtage weerstaan.
  • Getest op vloeistofdichtheid: na de plaatsing zijn soms vloeistofdichtheidstesten nodig om de effectiviteit van de vloer te controleren.

Waarom een vloeistofdichte betonvloer van Garskamp Betonvloeren?

  • Uw wensen zijn leidend voor ons
  • Wij werken met een team van ervaren specialisten
  • Wij staan garant voor kwaliteit en uitstekende service
  • Wij doen alles in eigen beheer

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Uw vloeistofdichte betonvloeren storten

Voor een strakke, egale en mooi afgewerkte betonvloer in bijvoorbeeld uw bedrijfshal, tankstation, mestopslag, garage, wasstraat of fabriek, bent u bij Garskamp Betonvloeren aan het juiste adres. Wij verzorgen het storten van het beton en zullen de vloer netjes afwerken en vloeistofdicht maken. Het resultaat is altijd een strakke en slijtvaste vloer. Zo kunnen we onder andere het beton monoliet afwerken (ofwel vlinderen), verzorgen we een vloeistof dichte vloer met PBV-certificaat of juist een ruw gestorte werkvloer. Wat dat betreft zijn er vele mogelijkheden. En wilt u met behulp van uw betonvloer verschillende secties in uw bedrijfshal aanduiden? Met behulp van kleurpigmenten kunnen we vloeistof dichte vloeren in segmenten indelen. Neem gerust eens contact op met onze specialisten om hiervan de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen met Garskamp Betonvloeren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het laten plaatsen van vloeistof dichte vloeren? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 30 66 07 77 of mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.