Betonvloer storten

Beton laten storten voor uw vloer

Wilt u een betonvloer laten storten in uw woning of bedrijfspand? Kies dan voor de kwaliteit van Garskamp Betonvloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het storten van beton voor strakke betonvloeren. Naast het storten van het beton verzorgen wij ook een perfecte afwerking van de vloer. Zo kunnen wij de betonvloer voor u vlinderen of kiest u toch voor een van onze andere soorten vloerafwerkingen? Goed voor u om te weten is dat een betonvloer zeer onderhoudsvriendelijk is. Een betonvloer is overigens niet alleen geschikt voor in uw woning. Een betonvloer is ook geschikt als garagevloer, terrasvloer of zelfs als zwembadvloer. Kortom: laat uw betonvloer storten door de professionals van Garskamp Betonvloeren.

Mogelijkheden voor betonvloeren

Wat betreft betonvloeren heeft u bij ons een ruime keuze en kunnen wij u op maat adviseren over de beste betonvloer voor u. Wij storten industrievloeren, hellingbanen, agrarische vloeren, vloeistofdichte vloeren, garagevloeren, woningvloeren, terrasvloeren, tuinhuis vloeren en zwembadvloeren. Uw wensen zijn voor ons altijd leidend. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Onze werkzaamheden bij betonvloer storten

U kunt ons inschakelen voor de volgende werkzaamheden voor het beton storten voor uw vloer:

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Beton pomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Beton storten
 • Betonvloer vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen
 • Kies voor een totaalpakket of voor een onderdeel

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Afwerking van uw betonvloer

Naast dat wij uw betonvloer in uw woning storten, kunt u ons uiteraard ook inschakelen voor de algehele afwerking van uw betonnen vloeren. Heeft u specifieke wensen voor de vloerafwerking? Wij polijsten uw betonvloer met een coating of wax naar uw wensen. De juiste afwerking verlengt tevens de levensduur van uw vloer. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw betonvloer, zodat wij de ideale betonvloer voor u kunnen storten.

Waarom kiezen voor betonvloer storten door Garskamp Betonvloeren?

 • Uw wensen zijn leidend voor ons
 • Wij werken met een team van specialisten
 • Wij staan garant voor kwaliteit en uitstekende service
 • Wij doen alles in eigen beheer

Contact met Garskamp Betonvloeren

Wilt u meer weten over het storten van beton voor een vloer in uw woning of bedrijf? Het leveren van kwaliteit en een meer dan uitstekende service staat bij ons voorop! U kunt bij ons altijd rekenen op een perfect afgewerkte betonvloer voor elke toepassing. Neem voor uw betonvloer storten contact met ons op via telefoonnummer 06 30 66 07 77 of mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.