Betonvloer woonkamer

Woonbeton van Garskamp Betonvloeren

Nieuwe vloer in uw woning nodig? Kies dan voor een betonvloer in uw woonkamer. Garskamp Betonvloeren is gespecialiseerd in het aanbrengen van woonbeton. En uiteraard zijn we ook het bedrijf dat uw betonvloer voor binnen perfect afwerkt op de manier zoals u dat graag wenst. Neem contact met ons op voor meer informatie over een betonvloer in uw woonkamer of lees hieronder meer.

Waarom een betonvloer in de woonkamer?

We kunnen een aantal goede redenen geven waarom veel mensen graag kiezen voor een betonvloer in huis. Die redenen zijn onder andere:

  • Stijlvolle uitstraling: een betonvloer heeft een eigentijdse, robuuste uitstraling die goed past in verschillende interieurstijlen, waaronder minimalistisch en industrieel. Woonbeton biedt een strakke en naadloze basis voor een interieurontwerp en kan op verschillende manieren worden afgewerkt en gekleurd voor de gewenste look.
  • Duurzaamheid: een betonvloer is zeer duurzaam. Hij gaat vele jaren lang mee zonder al te veel onderhoud. Een betonvloer binnen is zeer goed bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Dat maakt de vloer zeer geschikt voor veel gebruikte ruimtes, zoals de woonkamer.
  • Warmtegeleiding: een betonvloer kan warmte goed geleiden. Dat maakt de vloer ideaal voor vloerverwarming en een gelijkmatige verdeling van de warmte in de ruimte, waardoor radiatoren overbodig zijn.
  • Gemakkelijk schoon te maken: een betonvloer is eenvoudig te reinigen. Door het ontbreken van naden is vuil en stof eenvoudig verwijderbaar met een stofzuiger of een vochtige dweil.

Voordelen van een betonvloer in de woonkamer in het kort

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Lange levensduur
  • Slijtvaste vloer
  • Stijlvol afgewerkt

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Betonvloer voor woonkamer vlinderen

U kunt voor de woonkamer ook kiezen voor een gevlinderde betonvloer. U kunt dan zelf kiezen voor een gekleurde betonvloer. Veelgekozen kleuren zijn uiteraard de grijs- en zandtinten. Maar ook een rode, groene of blauwe betonvloer kunnen wij voor u maken. Onze professionals zorgen ervoor dat uw betonvloer prachtig gevlinderd en afgewerkt wordt. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn.

Levensduur van woonbeton

Een betonvloer binnen gaat in principe zeer lang mee. Die levensduur is wel voor een deel afhankelijk van de soort afwerking van de vloer. Zo kunt u de vloer laten polijsten met een waxlaag of coating naar keuze. Zo’n coating komt uiteraard de levensduur van uw vloer ten goede. Wij horen graag hoe u uw vloer wilt laten afwerken om voor u een duurzame betonvloer binnen naar wens voor u te realiseren.

Contact met Garskamp Betonvloeren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een betonvloer voor uw woonkamer? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 30 66 07 77 of mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.