Betonvloer voor buiten

Veelzijdige betonvloeren voor buiten

Een betonvloer voor buiten is een veelzijdige en duurzame oplossing die kan worden toegepast voor bijvoorbeeld terrassen, opritten, trottoirs en tuinpaden. Vanwege het robuuste materiaal is beton een veelgekozen materiaal voor zowel particulier als zakelijk gebruik. U kunt bij Garskamp Betonvloeren terecht voor het vakkundig laten storten en afwerken van een betonvloer voor buiten. U leest er hieronder meer over. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

Waarom betonvloer buiten?

Een van de belangrijkste voordelen van een betonvloer voor buiten is de duurzaamheid van het materiaal. Beton is bestand tegen zware belastingen van onder andere gemotoriseerd verkeer en uiteenlopende weersinvloeden. Bovendien biedt een betonvloer buiten een mooi glad en gelijkmatig oppervlak dat makkelijk in onderhoud is. Door het met enige regelmaat te reinigen houdt het beton zijn fraaie uitstraling en gaat het lang mee.

Betonvloer buiten is minimaal 15 centimeter dik

Voor een constructief sterke betonvloer buiten voor bijvoorbeeld een terras moet het beton 15 centimeter dik zijn. In deze 15 centimeter verwerken we een wapeningsnet van 8 millimeter. Voor een oprit is zelfs een betonvloer van 20 centimeter nodig. Vooral omdat een oprit meer gewicht moet dragen van bijvoorbeeld auto’s, motoren, campers of andere voertuigen. Voor een oprit van beton met een dikte van 20 centimeter gebruiken we een dubbel wapeningsnet.

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Vorstrand nodig voor uw betonvloer?

Om opvriezing te voorkomen, is soms een vorstrand aanbrengen nodig. Zeker als een schuur, tuinhuis of ander gebouw op de betonvloer geplaatst wordt. Bij een oprit of terras is dat eigenlijk niet nodig, omdat langdurige strenge vorstperioden in Nederland bijna niet (meer) voorkomen.

Waarom een betonvloer buiten laten aanbrengen door Garskamp Betonvloeren?

  • Uw wensen zijn leidend voor ons
  • Wij werken met een team van specialisten
  • Wij staan garant voor kwaliteit en uitstekende service
  • Wij doen alles in eigen beheer

Buiten betonvloeren met kleuren

We maken ook betonvloeren voor buiten op kleur met kleurpigmenten. U kunt dan kiezen voor de vloer die u het mooiste vindt. Veelgekozen kleuren zijn basisgrijs, middengrijs, donkergrijs of grijs met een warme zandtint. Hele lichte kleuren zoals wit en lichtgrijs raden we af voor buiten, omdat die tinten licht weerkaatsen in het zonlicht. Let ook op dat donkere kleuren als zwart en antraciet snel opwarmen en lang warm blijven.

Contact opnemen met Garskamp Betonvloeren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een betonvloer voor buiten? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 30 66 07 77 of mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.