Hellingbanen

Betonnen hellingbanen

Wilt u een hellingbaan laten maken voor bijvoorbeeld een parkeerkelder, parkeerdek of voor een rolstoel doorgang? Hellingbanen maken is een van de vele specialiteiten van Garskamp Betonvloeren. Onze betonnen hellingbanen zijn op vrijwel elke ondergrond te plaatsen en zijn bestand tegen een grote verkeersbelasting. Dus heeft u behoefte aan een duurzame, veilige én slijtvaste hellingbaan? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken van het plaatsen van betonnen hellingbanen.

Wat zijn hellingbanen?

Hellingbanen zijn beloopbare of berijdbare hellingen die bedoeld zijn om hoogteverschillen te overbruggen. U ziet ze bijvoorbeeld in parkeergarages en bij de entrees van senioren flats. Hellingbanen zijn doorgaans het praktische alternatief voor trappen, waardoor rollend verkeer of de doorgang van senioren of mindervaliden mogelijk is. Hellingbanen komt u ook vaak tegen bij onder andere watersport locaties en in havens.

Waarom Garskamp Betonvloeren uw hellingbanen laten aanleggen?

  • Uw wensen zijn leidend voor ons
  • Wij werken met een team van ervaren specialisten
  • Wij staan garant voor kwaliteit en uitstekende service
  • Wij doen alles in eigen beheer

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Mogelijkheden van betonen hellingbanen

Er zijn veel mogelijkheden voor het laten aanleggen van hellingbanen. Zo kunt u kiezen voor een volledig gewapend betonsysteem en/of een gietvloersysteem. Daarnaast kunt u een hellingbaan ook laten voorzien van vloerverwarming, zodat de hellingbaan onder zeer koude omstandigheden niet glad kan worden, waardoor strooien niet nodig is. U kunt dan kiezen voor een complete vloerverwarming of voor rijspoorverwarming. Wat uw wensen voor hellingbanen ook zijn; wij zorgen altijd voor een optimale antislip en slijtvastheid van de hellingbanen die wij leveren. Verder kunt u ook kiezen voor een afwerking naar keuze als het gaat om de kleur van de topcoating. Dat biedt u de mogelijkheid om de hellingbaan in de stijl te laten maken die past bij het gebouw waar deze komt te liggen.

Voordelen van betonnen hellingbanen

  • Beton is duurzaam en bestand tegen zware belastingen en slijtage.
  • Betonnen hellingbanen bieden een goede grip en tractie, waardoor slip- en valpartijen worden geminimaliseerd.
  • Betonnen hellingbanen zijn makkelijk te reinigen en te onderhouden. Met de juiste coating zijn ze goed bestand tegen oliën, vetten en chemicaliën en kunnen deze prima worden verwijderd.

Contact met Garskamp Betonvloeren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het laten aanleggen van betonnen hellingbanen op uw locatie? We vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 30 66 07 77 of mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.