Betonnen terrasvloer

Een betonvloer terras van Garskamp Betonvloeren

Met een betonnen terrasvloer heeft u een solide en duurzame basis voor uw tuin of andere buitenruimte bij uw woning of bedrijfsruimte. Dankzij de robuuste eigenschappen van beton en de vele mogelijkheden die het biedt om in vele vormen geplaatst te worden, is een betonnen terrasvloer een uitstekende optie voor een functionele en fraai ogende buitenruimte. Schakel de specialisten van Garskamp Betonvloeren in voor het plaatsen van een betonvloer terras bij uw woning of bedrijf. Meer informatie leest u hieronder. Direct meer weten? Neem dan contact met ons op.

Waarom een terrasvloer van beton

Een belangrijk voordeel van een terrasvloer van beton laten plaatsen, is duurzaamheid. Beton is een slijtvast materiaal dat in de buitenlucht goed bestand is tegen de elementen en intensief gebruik, zonder dat u er veel onderhoud aan heeft. Van een betonnen terras heeft u jarenlang plezier! Daarnaast kunt u met beton letterlijk alle kanten op. U kunt het in vele vormen, maten en afwerkingen laten plaatsen, waardoor u uw terras altijd kunt laten aansluiten op de sfeer van de omgeving. Kiest u voor een terrasvloer met een gladde afwerking of juist gestempelde afwerking? U mag het zeggen! Verder kunt u beton buiten in vele hoedanigheden gebruiken. U kunt kiezen voor een terrasvloer van beton met bijvoorbeeld verhoogde bloembedden, zitbanken, trappen of geïntegreerde vuurkorven of een barbecueplek. Wat dat betreft zijn uw wensen leidend voor ons.

Waarom kiezen voor een betonnen terrasvloer van Garskamp Betonvloeren?

  • Uw wensen zijn leidend voor ons
  • Wij werken met een team van specialisten
  • Wij staan garant voor kwaliteit en uitstekende service
  • Wij doen alles in eigen beheer

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Laten aanleggen van een betonvloer terras

Het laten aanleggen van een betonvloer terras vraagt wel om enige planning en voorbereiding. In dat geval bent u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen voor een duurzaam eindresultaat dat zowel veilig is als mooi is om te zien. Ook houden wij rekening met eventueel noodzakelijke afwatering drainage om te voorkomen dat u wateroverlast kunt krijgen op uw betonnen terras. Wij adviseren u er ter plaatse graag over.

Contact opnemen met Garskamp Betonvloeren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het laten aanleggen van een betonvloer terras? Neem dan in elk geval contact met ons op via telefoonnummer 06 30 66 07 77 of mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.