Tuinhuis vloer

Overkapping vloer van beton

Wilt u een tuinhuisvloer of overkapping vloer bij uw woning laten maken? Daarmee legt u een solide basis als het gaat om functionaliteit en duurzaamheid van de vloer. Een vloer van beton voor uw tuinhuis en/of overkapping is een uitstekende keuze, omdat u hiermee voor een stevige, duurzame en onderhoudsarme vloer kiest die goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en diverse soorten belastingen. Een tuinhuis vloer of overkapping vloer plaatsen is het werk voor Garskamp Betonvloeren. Zeker als het gaat om het bieden van kwaliteit voor een betaalbare prijs. U leest er hieronder meer over.

Voordelen van een betonnen tuinhuis vloer

De voordelen van een tuinhuis of overkapping vloer van beton zijn onder andere:

  • Duurzaamheid is een belangrijke reden voor mensen om te kiezen voor een tuinhuis of overkapping vloer van beton. Beton is een krachtig en sterk materiaal dat uitstekend bestand is tegen zware lasten, zoals die van een tuinhuis of een overkapping. Ook kan het eventuele zware apparatuur en/of gereedschappen prima dragen. Met een betonnen vloer kunt u vertrouwen op een stabiele en veilige ondergrond voor uw buitenruimte.
  • Ook wisselende weersomstandigheden deren het beton niet. De vloer van uw tuinhuis of overkapping van beton zal niet gaan rotten of kromtrekken.
  • Veelzijdigheid in ontwerpmogelijkheden: beton kan worden gestort in verschillende vormen en afwerkingen, zodat u de vloer kunt aanpassen aan uw voorkeuren. Of u nu een gladde betonvloerafwerking wilt of een meer rustieke afwerking; beton biedt vele mogelijkheden.

Waarom een tuinhuis vloer of overkapping vloer van Garskamp Betonvloeren?

  • Uw wensen zijn leidend voor ons
  • Wij werken met een team van specialisten
  • Wij staan garant voor kwaliteit en uitstekende service
  • Wij doen alles in eigen beheer

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Tuinhuis of overkapping vloer plaatsten

Het plaatsen van uw tuinhuis vloer of overkapping vloer vergt wel enige planning en voorbereiding. Ten eerste moet de locatie goed toegankelijk zijn voor betonmixers en andere apparatuur. Daarnaast is een stevige fundering nodig om te voorkomen dat de vloer van uw overkapping kan verzakken. Voor het maken van een fundering kunt u ons uiteraard ook inschakelen.

Afwatering

Omdat uw tuinhuis vloer of overkapping vloer bestand moet kunnen zijn tegen vochtige omstandigheden is het belangrijk om rekening te houden met eventuele mogelijkheden tot afwatering. Zo voorkomt u dat water zich ophoopt op de vloer van uw tuinhuis of overkapping. Een lichte helling naar buiten toe aanbrengen kan helpen om water af te voeren en de levensduur van de vloer te verlengen. Wij adviseren u er ter plaatse graag over.

Contact opnemen met Garskamp Betonvloeren

Wilt u meer weten over het plaatsen van een tuinhuis vloer of een overkapping vloer? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 30 66 07 77 of mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.