Gevlinderde betonvloer

Betonvloer vlinderen voor een strak maatwerk resultaat

Heeft u voor uw bedrijfspand of woning een gevlinderde betonvloer nodig? Laat deze vloeren voor u op maat maken door de specialisten van Garskamp Betonvloeren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een schitterende gevlinderde betonnen vloer voor hun pand of op het terras. Een betonvloer storten en vlinderen is ons dagelijks werk. Wij zijn dan ook niet voor niets specialisten in het leveren van prachtig gevlinderde betonvloeren in grijstinten en in moderne kleuren. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden van een gevlinderde betonvloer. Uiteraard kunt u hiervoor ook direct contact met ons opnemen.

Waarom een gevlinderde betonvloer?

Door het vlinderen van een betonvloer, krijgt het beton een compacte(re) structuur en die kenmerkende wolkachtige uitstraling. Beton vlinderen doen we met een vlindermachine. Nadat het beton storten is afgerond, schuren we met een machine één of meerdere keren een deel van de toplaag van het gestorte beton open, zodat er een cementlaag overblijft. Daarna volgt het proces van vlinderen. Bij het vlinderen gebruiken we speciale spanen die onder de vlindermachine zitten. Deze spanen poetsen de toplaag van het beton als het ware dicht. De spanen onder de vlindermachine kunnen we zodanig instellen dat ze bij iedere behandeling de toplaag steeds dichter poetsen. Tussen iedere behandeling laten we het beton steeds een beetje meer uitharden. Vooraf overleggen we eerste met u wat het eindresultaat van uw gevlinderde betonvloer moet zijn. Wilt u een matte of een glanzende betonvloer? En welke coating wilt u hebben en hoe glad mag deze worden? Wat dat betreft zijn uw wensen altijd leidend voor ons.

Waarom kiezen voor een gevlinderde betonvloer van Garskamp Betonvloeren?

  • Uw wensen zijn leidend voor ons
  • Wij werken met een team van specialisten
  • Wij staan garant voor kwaliteit en uitstekende service
  • Wij doen alles in eigen beheer

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Betonvloer vlinderen in elke ruimte, binnen of buiten

Een gevlinderde betonvloer is in een woonkamer of een atelier heel fraai. Zeker voor wie houdt van een industriële look. Maar ze zijn ook ideaal voor gebruik in garages of stallen. Daarom zijn zowel bedrijven als particulieren welkom bij ons voor het laten vlinderen van een betonvloer voor zowel binnen als buiten. Bij beton vlinderen buiten zijn de omstandigheden vaak anders dan bij het vlinderen van een betonvloer binnen. Voor buiten heeft een gevlinderde betonvloer een minimale dikte van 15 centimeter of zelfs 20 centimeter. Dat komt doordat een betonvloer buiten meer te verduren krijgt door verschillende temperaturen en weersinvloeden. Ook het gewicht wat er buiten op de vloer komt speelt een rol. Dat neemt niet weg dat u bij ons voor een gevlinderde betonvloer in elke situatie mag rekenen op een prachtig eindresultaat.

Contact opnemen met Garskamp Betonvloeren

Wilt u meer weten over het laten maken van een gevlinderde betonvloer bij u thuis of uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 30 66 07 77 of mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.