Betonvloer Veenendaal

Woonbeton in Veenendaal

Heeft u geen behoefte meer aan een laminaatvloer of plavuizen? Kies dan in Veenendaal voor een betonvloer in uw huis of bedrijfsruimte van Garskamp Betonvloeren. Daarmee kiest u voor een zeer degelijke vloer waar u lang plezier van hebt. Betonvloeren bieden een combinatie van zowel functionaliteit als een stijlvolle uitstraling. Stel u bijvoorbeeld een trendy gevlinderde betonvloer voor in een eigentijdse kleur in uw woning of kantoor? En wat dacht u van buiten? Ook daar kunt u een betonvloer laten aanleggen, voor een terras of een oprit. Daar heeft u alleen maar plezier van. Wat betreft een betonvloer in Veenendaal kunnen wij u zowel binnen als buiten zeer veel mogelijkheden bieden. Welke dat zijn, vertellen we u graag! Hieronder leest u uiteraard ook meer.

Wat zijn de voordelen van een betonvloer?

Redenen om voor een betonvloer in Veenendaal te kiezen zijn onder andere:

  • Beton staat voor duurzaamheid: dit materiaal gaat vele jaren mee met zeer weinig onderhoud. Een betonvloer is dus ideaal voor plaatsing in veelgebruikte ruimtes, zoals een woonkamer, keuken of kantoor.
  • Beton staat voor stijl: een betonvloer heeft een moderne uitstraling, stijlvolle look en sluit naadloos aan bij diverse interieurstijlen, van modern en Scandinavisch tot industrieel. Wat wordt uw keuze?
  • Beton staat voor gemak in onderhoud: beton is als vloer geheel naadloos. Dat maakt een betonvloer zeer makkelijk te reinigen, omdat stof en ander los vuil zich nergens kunnen ophopen of verzamelen.
  • Beton is ideaal voor vloerverwarming: beton is een uitstekende warmtegeleider. Vloerverwarming in combinatie met uw woonbeton aanbrengen is dus een goed plan. Dan heeft u efficiënte en comfortabele verwarming in uw huis of bedrijfsruimte. Ook vloerverwarming in beton buiten voor een oprit is mogelijk. Dan kan deze niet bevriezen en glad worden!

Afwerken van een betonvloer

Het storten van beton voor een vloer is altijd stap 1; het netjes afwerken van een betonvloer in Veenendaal is uiteraard stap 2. Wat heeft uw voorkeur? Kies bijvoorbeeld voor:

  • een gepolijste betonvloer: voor een mooi, glanzende afwerking om de natuurlijke schoonheid van het beton de volle glorie te geven.
  • een gevlinderde betonvloer: voor een strakke, vlakke afwerking met een mooi wolkig patroon die zowel binnen als buiten toepasbaar is.
  • een gekleurde betonvloer: tijdens het beton vlinderen, kunnen we de bovenlaag met een kleurpigment een fraaie trendy kleur geven die past bij uw bestaande interieur. kies voor onder andere een zandtint, grijs of voor andere kleuren als rood, blauw of groen.

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Lang plezier van uw woonbeton

Een betonvloer levert u bij wijze van spreken levenslang plezier op. De levensduur van uw woonbeton in Veenendaal is standaard al tamelijk lang. Maar wie de betonvloer mooi laat afwerken, verlengt de levensduur van de vloer. Dat is bijvoorbeeld als u uw betonvloer laat polijsten en afwerken met een beschermende waxlaag of met een andere coating. Wij horen graag van u wat uw voorkeur heeft. Dan zorgen wij dat u de betonvloer in Veenendaal krijgt waarvan u altijd gedroomd hebt!

Contact met Garskamp Betonvloeren

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van een betonvloer in Veenendaal laten storten en afwerken gerust contact op met Garskamp Betonvloeren via 06 30 66 07 77 of stuur een e-mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.