Betonvloer Utrecht

Voordelen van een betonvloer

Waarom zou u in Utrecht kiezen voor een betonvloer? Klanten benadrukken bij ons vaak de onderstaande voordelen van betonvloeren:

  • Stijlvolle, moderne uitstraling: betonvloeren hebben een eigentijdse en robuuste look die perfect past bij minimalistische en industriële interieurs. Met woonbeton heeft u een strakke en naadloze vloer in huis die op diverse manieren afgewerkt en gekleurd kan worden.
  • Lange levensduur: betonvloeren zijn zeer duurzaam en hebben maar minimaal onderhoud nodig. Ze zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken en kunnen dus uitstekend binnen en buiten geplaatst worden. Een betonvloer is dus buiten ook prima te gebruiken als terrasvloer.
  • Efficiënte warmtegeleiding: beton is een goede warmtegeleider. Daarom kiezen veel mensen ook voor het plaatsen van vloerverwarming in combinatie met een betonvloer in huis. Dat maakt tevens het gebruik van radiatoren overbodig.
  • Gemakkelijk te reinigen: door het ontbreken van naden is een betonvloer eenvoudig schoon te maken, waardoor vuil en stof gemakkelijk verwijderd kunnen worden.

Wat is een geïsoleerde betonvloer?

Een geïsoleerde betonvloer is een betonnen vloerconstructie met extra isolatie om warmteverlies te verminderen en het thermisch comfort van de vloer te verbeteren. De isolatie kan worden toegevoegd onder het beton. Dan wordt het isolatiemateriaal op de bodem aangebracht, voordat het beton wordt gestort. Dit isolatiemateriaal kan geëxpandeerd polystyreen (EPS), geëxtrudeerd polystyreen (XPS), polyurethaanschuim (PUR), glaswol of een minerale wol zijn. Het isolatiemateriaal kan ook bovenop de betonnen vloer worden geplaatst, met afwerklagen erbovenop. Dit doen we vooral bij een renovatie of als er extra isolatie nodig is. Met een geïsoleerde betonvloer is een constante binnentemperatuur handhaven geen probleem. Ook draagt deze vloer bij aan aanzienlijke energiebesparing.

Waarom een geïsoleerde betonvloer van Garskamp Betonvloeren?

  • Uw wensen zijn leidend voor ons
  • Wij werken met een team van specialisten
  • Wij staan garant voor kwaliteit en uitstekende service
  • Wij doen alles in eigen beheer

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Gevlinderde betonvloer in Utrecht

In uw woning kunt u kiezen voor een gevlinderde betonvloer in Utrecht, waarbij u ook de kleur kunt bepalen. Populaire kleuren zijn bijvoorbeeld grijs, zandtinten, rood, groen en blauw. Zit uw kleur daarbij? Onze ervaren medewerkers zorgen voor een prachtige afwerking van uw gevlinderde betonvloer.

Langdurig plezier van uw woonbeton

Een betonvloer in Utrecht heeft een lange levensduur, afhankelijk van de afwerkingsmethode. Bijvoorbeeld door polijsten en het aanbrengen van een waxlaag of coating kan de levensduur aanzienlijk verlengd worden. Laat ons weten hoe u uw betonvloer door ons wilt laten afwerken, zodat wij een duurzame en geheel naar uw wens gemaakte betonvloer voor u kunnen storten.

Neem contact op met Garskamp Betonvloeren

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een betonvloer in Utrecht? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 30 66 07 77 of stuur een e-mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.