Betonvloer Tiel

Woonbeton in Tiel

Kies in Tiel voor een betonvloer in plaats van de traditionele parket- of tegelvloer. Voor een fraaie, robuuste, vrijwel onverwoestbare betonvloer gaat u naar Garskamp Betonvloeren. Dan weet u zeker dat u een betonvloer heeft waar u niet snel genoeg van krijgt. Stelt u zich bijvoorbeeld een trendy gevlinderde betonvloer voor in een moderne tint in uw woning of kantoor? Of hoe denkt u over een betonvloer voor buiten in uw tuin om er een terras van te maken? Als u in Tiel de voorkeur geeft aan een betonvloer, zijn er zeer veel mogelijkheden. Welke mogelijkheden dat zijn, leest u hieronder.

Voordelen van een betonvloer

Redenen om voor een betonvloer in Tiel te kiezen, geven we hier op een rijtje:

  • Beton staat gelijk aan duurzaamheid: beton is qua structuur een tijdloos materiaal dat slechts zeer weinig onderhoud behoeft. Dat maakt de betonvloer de perfecte oplossing voor wie graag een leven lang wil genieten van zijn of haar vloer. Het maakt de vloer ook ideaal voor gebruik in een veelgebruikte ruimte, bijvoorbeeld een huiskamer, een keuken of een kantoorruimte.
  • Beton staat gelijk aan stijl: de moderne look van beton is een aanvulling op een trendy interieur.
  • Beton staat gelijk aan onderhoudsgemak: wie voor een betonvloer kiest, weet dat hij of zij niet vaak aan de schoonmaak hoeft. Een betonvloer is naadloos. Stof en ander vuil kunnen nergens in of aan vast blijven zitten.
  • Beton staat gelijk aan warmtegeleiding: omdat beton een goede warmtegeleider is, is dit materiaal ideaal voor het aanbrengen van vloerverwarming. Zo heeft u meteen efficiënte en comfortabele verwarming thuis of bij uw bedrijf. Wist u dat vloerverwarming combineren met beton buiten ook mogelijk is voor bijvoorbeeld een oprit? Zo kunt u gladheid op de oprit voorkomen!

Hoe een betonvloer afwerken?

Hoe wilt u uw ruwe betonvloer in Tiel laten afwerken? Kies bijvoorbeeld voor:

  • een gepolijste betonvloer: voor een glanzende en gladde afwerking om de natuurlijke schoonheid volop te tonen.
  • een gevlinderde betonvloer: voor een strakke, vlakke afwerking in een wolkig patroon. Een gevlinderde betonvloer kunnen we zowel binnen als buiten aanbrengen.
  • een gekleurde betonvloer: tijdens het vlinderen van de betonvloer kunnen we op de bovenlaag een kleurpigment aanbrengen en zo de vloer een moderne trendy kleur geven. Kies voor een zandtint, de klassieke grijze betonlook of voor in het oog springende kleuren zoals rood, blauw of groen.

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Eindeloos plezier van uw woonbeton in Tiel

Een betonvloer levert u als het ware een leven lang woonplezier op. Een betonvloer gaat in de basis al zeer lang mee. En wanneer u uw betonvloer mooi laat afwerken, verlengt u de levensduur van de vloer aanzienlijk. Dat is al als u uw betonvloer laat polijsten en afwerken met een waxlaag of met een ander soort coating. Wat heeft de voorkeur voor uw vloer van woonbeton in Tiel?

Contact met Garskamp Betonvloeren

Meer weten? Neem dan gerust contact op met Garskamp Betonvloeren om over de mogelijkheden van een betonvloer in Tiel te overleggen. U kunt ons bellen op 06 30 66 07 77 of mailen naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over betonvloeren.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.