Betonvloer Rotterdam

Woonbeton in Rotterdam

Zoekt u voor uw woning in Rotterdam een stijlvolle vloer die lang meegaat? Kies dan voor een betonvloer van Garskamp Betonvloeren. De betonvloeren die we in Rotterdam leveren combineren functionaliteit met een moderne, robuuste uitstraling. En die combinatie maakt een betonvloer voor binnen een perfecte keuze voor zowel woningen als bedrijfspanden in Rotterdam. Wat dacht u bijvoorbeeld van een trendy gevlinderde betonvloer in een fraaie, moderne kleur in uw woning of kantoor? Kiest u liever voor een betonnen terrasvloer in Rotterdam om lekker te kunnen genieten van het buitenleven in uw tuin? Wat betreft een betonvloer in Rotterdam zijn er zowel binnen als buiten zeer veel mogelijkheden. Welke dat zijn, vertellen we u graag! Hieronder leest u uiteraard ook meer.

Waarom een betonvloer kiezen?

Er zijn diverse redenen waarom u in Rotterdam zou kunnen kiezen voor een betonvloer:

  • Duurzaam materiaal: beton is een duurzaam en robuust materiaal. Dat gaat vele jaren mee met zeer weinig onderhoud. Een betonvloer is dus ideaal voor plaatsing in veelgebruikte ruimtes, zoals een woonkamer, keuken of een bedrijfsruimte.
  • Stijlvolle vloer voor modern interieur: een betonvloer heeft een moderne uitstraling en sluit naadloos aan bij diverse interieurstijlen, van modern en Scandinavisch tot industrieel. Kiest u hier ook voor?
  • Onderhoudsgemak: omdat een betonvloer geheel naadloos is, is deze zeer makkelijk te reinigen. Stof en vuil kunnen zich namelijk nergens ophopen.
  • Perfect voor vloerverwarming: omdat beton een uitstekende warmtegeleider is, is vloerverwarming combineren met woonbeton in Rotterdam een hele goede optie. Zo heeft u efficiënte en comfortabele verwarming in uw huis of bedrijfsruimte.

Uw betonvloer laten afwerken

Een betonvloer storten is stap 1, maar een betonvloer in Rotterdam netjes afwerken is stap 2. Hoe wilt u dat laten doen? Fraaie afwerkingsmogelijkheden zijn:

  • Een gepolijste betonvloer: dan heeft u een mooie, glanzende afwerking die de natuurlijke schoonheid van het beton optimaal toont.
  • Een gevlinderde betonvloer: beton vlinderen levert een strakke, vlakke afwerking op die we zowel binnen als buiten kunnen toepassen.
  • Een gekleurde betonvloer: laat uw betonvloer tijdens het vlinderen van een mooie kleur voorzien. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor klassiek beton, dus een grijze betonvloer, of voor andere kleuren. Denk aan rood, blauw of groen.

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Levensduur van woonbeton

Van een betonvloer heeft u lang plezier. De levensduur van uw betonvloer in Rotterdam is standaard al zeer de moeite waard. Maar als u de betonvloer mooi laat afwerken, dan verlengt u de levensduur van de vloer nog eens extra. Dat is bijvoorbeeld als u de vloer laat polijsten en afwerken met een waxlaag of met een andere coating. Wij vernemen graag van u wat uw wensen zijn als het gaat om uw betonvloer afwerken. Dan zorgen wij dat u de betonvloer in Rotterdam krijgt waarvan u droomt!

Contact met Garskamp Betonvloeren

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van een betonvloer in Rotterdam laten storten en afwerken gerust contact op met Garskamp Betonvloeren via 06 30 66 07 77 of stuur een e-mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.