Betonvloer Nijmegen

Woonbeton in Nijmegen

Heeft u plannen om in Nijmegen een betonvloer te laten aanbrengen? En wilt u dat binnen of buiten laten doen? Beide kan uiteraard ook. Woonbeton en gevlinderd beton zijn voor scherpe tarieven verkrijgbaar in diverse kleuren bij Garskamp Betonvloeren. Als betonbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het storten en keurig afwerken van woonbeton in huis. Zo krijgt u altijd de betonvloer binnen die u graag wilt. Heeft u liever een gevlinderde betonvloer? Of wilt u een betonvloer buiten laten aanleggen om een gezellig terras te creëren? Wat uw wensen voor een betonvloer ook zijn; als u ze aan ons doorgeeft, maken wij de betonvloer in Nijmegen die u wit hebben.

Waarom een betonvloer laten maken?

Waarom een betonvloer in Nijmegen laten maken? Wij kunnen u wel een aantal redenen geven die wij van onze klanten hebben gehoord. Die redenen zijn bijvoorbeeld:

  • Een stijlvolle uitstraling: een betonvloer heeft een moderne en robuuste uitstraling. Perfect passend dus in diverse interieurs, van minimalistisch tot industrieel. Met woonbeton heeft u een solide, strakke en naadloze basis voor uw woning die u op verschillende manieren kunt laten afwerken en kleur kunt laten geven voor de door u gewenste look.
  • Duurzaamheid: een betonvloer gaat zeer lang mee, zonder dat er veel onderhoud nodig is. Zo is een betonvloer voor gebruik binnen zeer goed bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Ideaal dus voor plaatsing in de woonkamer. Een betonvloer buiten kan een prima basis zijn voor een sfeervol terras.
  • Warmtegeleiding: beton is in het algemeen een prima warmtegeleider. Laat u er vloerverwarming in verwerken? Dan heeft u geen radiatoren in huis meer nodig.
  • Makkelijk reinigbaar: een betonvloer is eenvoudig schoon te maken, omdat er geen naden in de betonvloer zitten. Daardoor zijn vuil en stof in een mum van tijd verdwenen.

Waarom een geïsoleerde betonvloer van Garskamp Betonvloeren?

  • Uw wensen zijn leidend voor ons
  • Wij werken met een team van specialisten
  • Wij staan garant voor kwaliteit en uitstekende service
  • Wij doen alles in eigen beheer

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Gevlinderde betonvloer

U kunt voor de woonkamer ook kiezen voor een gevlinderde betonvloer in Nijmegen. U kunt dan zelfs kiezen voor een gekleurde betonvloer. Veel gekozen kleuren zijn uiteraard de grijs- en zandtinten. Maar ook een rode, groene of blauwe gevlinderde betonvloer kunnen wij voor u realiseren. Onze professionals zorgen er altijd voor dat uw betonvloer prachtig gevlinderd en afgewerkt wordt.

Woonbeton gaat lang mee

Een vloer van woonbeton in Nijmegen gaat zeer lang mee. Die levensduur is wel voor een deel afhankelijk van de manier van afwerken van het beton. Zo u kunt bijvoorbeeld de betonvloer laten polijsten met een waxlaag of een coating naar keuze. En zo’n coating bevordert uiteraard de levensduur van de betonvloer. Wij horen graag hoe u uw betonvloer in Nijmegen wilt laten afwerken, zodat wij een duurzame betonvloer binnen naar wens voor u kunnen realiseren.

Contact met Garskamp Betonvloeren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een betonvloer voor u laten maken in Nijmegen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 30 66 07 77 of mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.