Betonvloer Den Bosch

Woonbeton in Den Bosch

Wilt u in uw woning of buiten in uw tuin een betonvloer in Den Bosch laten storten? Garskamp Betonvloeren is het bedrijf bij wie u terechtkunt voor woonbeton, gevlinderd beton en andere soorten betonvloeren voor binnen en buiten. Wij zijn een betonbedrijf met specialisaties in beton storten en het vakkundig afwerken van betonvloeren in en om uw huis of bedrijfspand. Wij garanderen dat u de betonvloer in Den Bosch krijgt die u voor ogen hebt. Kiest u voor een gevlinderde betonvloer? Of laat u liever een betonvloer buiten aanleggen in uw tuin om er een gezellig terras van te maken? Wat uw wensen voor uw betonvloer ook zijn; neem contact met ons op en vertel het ons. Dan maken wij de perfecte betonvloer voor u in Den Bosch.

Waarom kiezen voor een betonvloer?

Wat zijn de voordelen van een betonvloer in Den Bosch? We noemen er een aantal:

  • Sfeervolle uitstraling: beton op de vloer geeft een moderne en robuuste uitstraling aan een interieur. U ziet betonvloeren daarom veel in minimalistische en industriële interieurs. Woonbeton is een solide, strakke en naadloze vloer voor uw woning of bedrijfsruimte. Het is ook deen vloer die op diverse manieren af te werken is in vele kleuren.
  • Duurzame vloer: een vloer van beton heeft een zeer lange levensduur waaraan u weinig tot geen onderhoud heeft. Beton is dus zeer duurzaam. Zeker binnen is beton zeer goed bestand tegen eventuele slijtage, krassen en vlekken. Het is dan ook de ideale vloer voor in een woonkamer of kantoorruimte. Ook buiten is een betonvloer ideaal. Daar is het bijvoorbeeld de perfecte ondergrond voor een gezellig terras.
  • Goede warmtegeleider: beton is een uitstekende warmtegeleider. Dat maakt beton ideaal om er een vloerverwarming in te verwerken. Zo heeft u geen radiatoren in huis meer nodig.
  • Makkelijk en goed te reinigen: omdat een betonvloer geen naden heeft, kan er ook geen stof en ander vuil in ophopen. Zo kunt u vuil en stof heel goed verwijderen.

Waarom een geïsoleerde betonvloer van Garskamp Betonvloeren?

  • Uw wensen zijn leidend voor ons
  • Wij werken met een team van specialisten
  • Wij staan garant voor kwaliteit en uitstekende service
  • Wij doen alles in eigen beheer

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Betonvloer laten vlinderen

In uw woonkamer of bedrijfsruimte kunt u er ook voor kiezen om een gevlinderde betonvloer in Den Bosch te laten plaatsen. En dan ook nog in de kleur die u wilt. Dan voegen we tijdens het vlinderen een kleurpigment toe aan het beton. Populaire kleuren voor gevlinderd beton zijn onder andere grijs- en zandtinten. Maar ook rood, groen of blauw wordt veel gekozen. Onze ervaren medewerkers zorgen altijd voor een prachtig gevlinderde betonvloer met een perfecte afwerking.

Woonbeton gaat zeer lang mee

Een vloer van woonbeton in Den Bosch heeft een zeer lange levensduur. Die levensduur is voor een deel ook afhankelijk van hoe de betonvloer is afgewerkt. Als u bijvoorbeeld de betonvloer laat polijsten en afwerken met een waxlaag of een coating, is de levensduur wat langer. Wij horen graag van u wat de door u gewenste manier van de betonvloer afwerken in Den Bosch is. Dan zorgen wij dat u binnen een duurzame betonvloer krijgt die helemaal aan uw wensen voldoet.

Contact met Garskamp Betonvloeren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een betonvloer storten bij u in Den Bosch? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 30 66 07 77 of mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.