Betonvloer Breda

Woonbeton in Breda

Heeft u in Breda uw zinnen gezet op het laten plaatsen van een betonvloer in uw woning of bedrijfspand? Wat dacht u dan van een trendy gevlinderde betonvloer in een fraaie, moderne kleur in uw woning of kantoor? Of van een betonvloer buiten voor de aanleg van een lekker terras in de tuin? Bij Garskamp Betonvloeren bieden we u diverse opties voor betonvloeren, zowel voor binnen als buiten. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten betonwerken, waaronder ook het storten en afwerken van woonbeton, waardoor uw vloer perfect wordt aangepast naar uw wensen voor een betonvloer in Breda.

Waarom kiezen voor een betonvloer?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een betonvloer in Breda:

  • Duurzaamheid: betonvloeren zijn bijzonder robuust en gaan jarenlang mee zonder intensief onderhoud. Dit maakt ze ideaal voor veelgebruikte ruimtes zoals woonkamers, keukens en bedrijfsruimtes.
  • Stijlvolle ontwerpen mogelijk: met een betonvloer haalt u een eigentijdse, strakke look voor uw vloer in huis. De uitstraling van beton sluit naadloos aan bij diverse interieurstijlen, van modern tot industrieel. Welke stijl past bij u?
  • Gemak in onderhoud: dankzij het naadloze oppervlak van beton zijn vloeren van dit materiaal eenvoudig schoon te maken, omdat stof en vuil geen kans krijgen zich op de betonvloer te verzamelen.
  • Perfect voor vloerverwarming: omdat beton een uitstekende warmtegeleider is, kunt u heel goed een vloerverwarming in combinatie met uw woonbeton in Breda aanbrengen. Dit zorgt voor een efficiënte en comfortabele verwarming van uw woning of kantoor.

Waarom een geïsoleerde betonvloer van Garskamp Betonvloeren?

  • Uw wensen zijn leidend voor ons
  • Wij werken met een team van specialisten
  • Wij staan garant voor kwaliteit en uitstekende service
  • Wij doen alles in eigen beheer

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Gevlinderde betonvloer

Houdt u van een modern interieur? Dan kiest u met een robuuste, strakke betonvloer in Breda voor een stijlvolle basis. Laat u de betonvloer vlinderen? Dan heeft u ook nog de keuze om een kleur te kiezen voor uw vloer. Welke kleur heeft uw voorkeur? Klassiek grijs, een zandtint of bijvoorbeeld opvallend rood, groen of blauw? Onze betonexperts zorgen altijd voor een prachtige afwerking van uw betonvloer, ongeacht de kleur die u kiest.

Levensduur van woonbeton

Een betonvloer gaat altijd lang mee. De levensduur van uw betonvloer in Breda wordt ook voor een groot deel bepaald door de manier van afwerken die uw voorkeur heeft. Laat u de vloer polijsten met een waxlaag of met een specifieke coating? Dan verlengt u de levensduur van uw vloer. Wij horen graag van u hoe u uw betonvloer wilt laten afwerken, dan kunnen wij voor u een vloeroplossing bewerkstelligen die geheel aan uw woonwensen tegemoet komt.

Contact met Garskamp Betonvloeren

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van een betonvloer in Breda plaatsen contact met ons op via telefoonnummer 06 30 66 07 77 of stuur een e-mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij vertellen er met veel plezier meer over.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.