Betonvloer Arnhem

Woonbeton in Arnhem

Wilt u in Arnhem een betonvloer binnen of buiten laten aanbrengen? Woonbeton en gevlinderd beton is verkrijgbaar in diverse kleuren bij Garskamp Betonvloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het storten en afwerken van woonbeton. En uiteraard zijn we ook het bedrijf dat uw betonvloer zowel binnen als buiten perfect afwerkt op de manier zoals u dat graag wilt. Kiest u voor een gevlinderde betonvloer? Of wilt u een betonvloer buiten laten aanleggen voor een sfeervol terras? Wat uw wensen voor een betonvloer in Arnhem ook zijn; geef ze aan ons door en wij maken het voor u.

Waarom kiezen voor een betonvloer?

We kunnen een aantal goede redenen aangeven waarom veel mensen graag kiezen voor een betonvloer in Arnhem. Die redenen zijn onder andere:

  • Stijlvolle uitstraling: een betonvloer heeft een eigentijdse, robuuste uitstraling die goed past in verschillende interieurstijlen, waaronder minimalistisch en industrieel. Woonbeton biedt een strakke en naadloze basis en kan op verschillende manieren worden afgewerkt en gekleurd voor de gewenste look.
  • Duurzaamheid: een betonvloer is zeer duurzaam. Hij gaat vele jaren lang mee zonder veel onderhoud. Een betonvloer binnen is zeer goed bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Dat maakt de vloer bijvoorbeeld zeer geschikt voor een woonkamer. Voor buiten is de betonvloer een duurzame basis voor een gezellig terras.
  • Warmtegeleiding: beton is een goede warmtegeleider. Dat maakt de vloer ideaal voor vloerverwarming, waardoor radiatoren in huis overbodig zijn.
  • Gemakkelijk te reinigen: een betonvloer is makkelijk schoon te maken. Omdat naden in de betonvloer ontbreken is vuil en stof eenvoudig verwijderbaar zijn.

Waarom een geïsoleerde betonvloer van Garskamp Betonvloeren?

  • Uw wensen zijn leidend voor ons
  • Wij werken met een team van specialisten
  • Wij staan garant voor kwaliteit en uitstekende service
  • Wij doen alles in eigen beheer

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Gevlinderde betonvloer

U kunt voor de woonkamer ook kiezen voor een gevlinderde betonvloer in Arnhem. U kunt dan zelfs kiezen voor een betonvloer in een kleur naar wens. Veelgekozen kleuren zijn uiteraard de grijs- en zandtinten. Maar ook een rode, groene of blauwe gevlinderde betonvloer kunnen wij voor u realiseren. Onze professionals zorgen er altijd voor dat uw betonvloer prachtig gevlinderd en afgewerkt wordt.

Levensduur van woonbeton

Een betonvloer in Arnhem binnen of buiten gaat in principe zeer lang mee. Die levensduur is wel voor een deel afhankelijk van de soort afwerking van de vloer. Zo kunt u de vloer laten polijsten met een waxlaag of een coating naar keuze. Zo’n coating bevordert uiteraard de levensduur van de betonvloer. Wij horen graag hoe u uw betonvloer in Arnhem wilt laten afwerken, zodat wij een duurzame betonvloer binnen naar wens voor u kunnen realiseren.

Contact met Garskamp Betonvloeren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een betonvloer voor u laten maken in Arnhem? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 30 66 07 77 of mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.