Betonvloer Apeldoorn

Woonbeton in Apeldoorn

Denkt u erover om een betonvloer in Apeldoorn in uw woning te laten plaatsen? Of denkt u na over een betonvloer voor buiten voor bijvoorbeeld een terras? Garskamp Betonvloeren levert u de betonvloeren in Apeldoorn die u wenst. Voor binnen hebben wij onder andere woonbeton of een gevlinderde betonvloer voor u. En die zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren. Als betonspecialist zijn wij bedreven in het storten en afwerken van beton voor vloeren en andere toepassingen. Dus of u nu een gevlinderde betonvloer voor binnen wilt hebben of een strakke betonvloer voor uw buitenterras; geef ons uw specifieke wensen door en wij maken de betonvloer graag voor u.

Voordelen van een betonvloer

Er zijn diverse redenen waarom veel mensen in Apeldoorn kiezen voor een betonvloer. Ze zijn:

  • Modern en stijlvol: een betonvloer heeft een eigentijdse en robuuste uitstraling die perfect past in diverse interieurs, zoals de minimalistische stijl en de industriële stijl. Woonbeton is een naadloze, strakke basis die we op diverse manieren voor u kunnen afwerken.
  • Duurzaam: betonvloeren zijn zeer duurzaam en vereisen slechts weinig onderhoud. Ze zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, wat ze ideaal maakt voor zowel binnen als buiten. Een betonvloer binnen is een uitstekende keuze voor een woonkamer en kan buiten dienen als een duurzame basis voor een terras.
  • Efficiënte warmtegeleiding: beton is een goede warmtegeleider en is daarom ideaal voor vloerverwarming, waardoor radiatoren overbodig worden.
  • Gemakkelijk te reinigen: door het ontbreken van naden is een betonvloer eenvoudig schoon te maken. Vuil en stof zijn van een betonvloer makkelijk te verwijderen.

Waarom een geïsoleerde betonvloer van Garskamp Betonvloeren?

  • Uw wensen zijn leidend voor ons
  • Wij werken met een team van specialisten
  • Wij staan garant voor kwaliteit en uitstekende service
  • Wij doen alles in eigen beheer

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Gevlinderde betonvloer in Apeldoorn

Voor uw woonkamer kunt u ook kiezen voor een gevlinderde betonvloer in Apeldoorn waarvan u ook zelf de kleur kunt bepalen. Populaire kleuren zijn bijvoorbeeld grijs, zandtinten, rood, groen en blauw. Onze ervaren vakmensen zorgen in alle gevallen voor een prachtige afwerking van uw gevlinderde betonvloer.

Langdurig genieten van woonbeton

Een betonvloer in Apeldoorn heeft zowel binnen als buiten een lange levensduur. Uiteraard hangt dat wel een beetje af van de soort afwerking. Bijvoorbeeld door polijsten met een waxlaag of coating kan de levensduur worden verlengd. Laat ons weten hoe u uw betonvloer wilt afwerken, zodat wij een duurzame en naar wens gemaakte betonvloer voor u kunnen realiseren.

Neem contact op met Garskamp Betonvloeren

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een betonvloer in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 30 66 07 77 of stuur een e-mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.