Betonvloer Amersfoort

Woonbeton in Amersfoort

Wilt u binnen of buiten uw woning een betonvloer in Amersfoort laten aanbrengen? Bij Garskamp Betonvloeren kunt u terecht voor woonbeton, gevlinderd beton en andere soorten betonvloeren. Als betonbedrijf zijn wij gespecialiseerd in beton storten en het keurig afwerken van betonvloeren in en om het huis. Bij ons weet u zeker dat u de afgesproken betonvloer binnen in Amersfoort krijgt. Zo krijgt u altijd de betonvloer binnen die u graag wilt. Wordt het voor u een gevlinderde betonvloer? Of laat u liever een betonvloer buiten aanleggen in uw tuin voor een gezellig terras? Wat de wensen voor uw betonvloer ook kunnen zijn; neem contact met ons op en laat het weten. Dan maken wij de betonvloer voor u in Amersfoort.

Waarom kiezen voor een betonvloer?

Waarom kiest u in Amersfoort voor een betonvloer? De redenen die klanten ons vaak geven, zijn onder andere:

  • Sfeervolle uitstraling met stijl: kenmerkend voor een betonvloer is de moderne en robuuste uitstraling van de vloer. Die sfeer sluit perfect aan bij onder andere minimalistische en industriële interieurs. Woonbeton biedt een solide en strakke vloerbasis zonder naden voor uw woning. Het is tevens een vloer die u op verschillende manieren kunt laten afwerken en van kleur kunt laten voorzien.
  • Duurzame vloer: een betonvloer gaat zeer lang mee zonder veel onderhoud. Dat maakt hem zeer duurzaam. Vooral omdat de betonvloer bij gebruik binnen zeer goed bestand is tegen slijtage, krassen en vlekken. De ideale vloer voor een woonkamer dus. En voor buiten kan een betonvloer aan de basis staan voor het inrichten van een gezellig terras in de tuin.
  • Goede warmtegeleider: beton is een goede warmtegeleider. U kunt er zelfs perfect vloerverwarming in verwerken! Dat maakt radiatoren in huis overbodig.
  • Makkelijk en goed te reinigen: een betonvloer is eenvoudig te reinigen, omdat er geen naden in de vloer zitten. Zo kunt u vuil en stof heel goed verwijderen.

Waarom een geïsoleerde betonvloer van Garskamp Betonvloeren?

  • Uw wensen zijn leidend voor ons
  • Wij werken met een team van specialisten
  • Wij staan garant voor kwaliteit en uitstekende service
  • Wij doen alles in eigen beheer

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Betonvloer laten vlinderen

In uw woonkamer kunt u ook kiezen voor een gevlinderde betonvloer in Amersfoort. Dan kunt u zelf ook kiezen voor een bepaalde kleur. De kleuren die populair zijn, zijn bijvoorbeeld grijs- en zandtinten. Maar ook rood, groen of blauw wordt veel gekozen voor een gevlinderde betonvloer. Onze ervaren medewerkers zorgen altijd voor een prachtig gevlinderde betonvloer die perfect wordt afgewerkt.

Lange levensduur van woonbeton

Een vloer van woonbeton in Amersfoort heeft een zeer lange levensduur. Die is overigens wel afhankelijk van de afwerkingsmethode van het beton. Laat u de betonvloer bijvoorbeeld polijsten met een waxlaag of een coating? Dan gaat uw vloer weer wat langer mee. Wij vernemen van u graag wat uw favoriete manier van de betonvloer afwerken in Amersfoort is. Dan kunnen wij een duurzame betonvloer voor binnen geheel naar uw wens realiseren.

Contact met Garskamp Betonvloeren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een betonvloer laten maken voor u in Amersfoort? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 30 66 07 77 of mail naar info@garskampbetonvloeren.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Vul het contactformulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.