Skip to content

Wie is GBV?

GBV staat voor Garskamp Beton Vloeren. De onderneming werd in 2011 opgericht door Gerrit van der Garskamp. Vanaf de oprichting van de onderneming is het bedrijf zich steeds meer gaan specialiseren in de verschillende soorten betonvloeren. De betonvloer kent voor ons geen enkel geheim meer. Goed idee dus om vooral zaken met ons te gaan doen als u ook een perfect afgewerkte betonvloer wenst. 

GBV staat voor een team van specialisten die u altijd kunnen helpen aan een perfecte betonvloer. Onze medewerkers kunnen terugvallen op zeer veel kennis van zaken en ook de nodige ervaring. Bij ons kunt u echt elke vloer krijgen die u wenst. Ook over de afwerking van de betonvloer hoeft u zich bij ons nooit enige zorgen te maken.

We bieden u een zeer breed scala aan vloeren. Dit zijn vloeren met een ongekend hoog afwerkingsniveau. We staan bekend om ons vakmanschap en gebruiken bij onze werkzaamheden altijd de meest moderne apparatuur. We helpen u bovendien graag in de voorbereidingen van de betonvloer. Wat betreft de betonvloer heeft u bij ons van GBV heel erg veel te kiezen. Zo kunnen wij u industrievloeren, hellingbanen, agrarische vloeren, vloeistofdichte vloeren, garagevloeren, woningvloeren, terrasvloeren, tuinhuis vloeren en zwembadvloeren.

Uw wensen zijn altijd leidend bij GBV

Bij GBV zijn uw wensen als klant altijd leidend. We staan erom bekend dat we u altijd kwaliteit en een meer dan uitstekende service kunnen leveren. Bovenal kunt u door zaken met ons te doen altijd rekenen op een perfect afgewerkte vloer.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op