Skip to content

Vlindervloer

Als specialist in een betonvloer storten, kunnen wij u wat betreft de betonvloer echt prima van dienst zijn. Meer dan dat zelfs. Hoewel we u tal van verschillende betonvloeren aan kunnen bieden, willen we u toch graag extra wijzen op de vlindervloer. Met de vlindervloer krijgt u een unieke vloer met een al even unieke uitstraling.

We staan bekend als een specialist in het leveren van een vlindervloer

Als specialist in de vlindervloer kunnen wij u tal van verschillende betonvloeren aanbieden voor in huis, de tuin, voor in de schuur, en kalverschuren. Ook voor het maken van de beste bedrijfsvloeren klopt u nooit tevergeefs bij ons aan. We zijn als specialist in de vlindervloer in staat de illusie te creëren van een echte tegelvloer.

Vlindervloer

We beheersen ons vak tot in de finesses

Onze specialisten weten als geen ander dat elke betonvloer om een andere afwerking vraagt. Tevens beheersen zij dit vak tot in de finesses. Zo schuren we bepaalde vloeren op fijne wijze, polijsten we bepaalde betonvloeren of kiezen we voor het bezemen van de vloer. Kiest u voor een betonvloer voor in de woning of voor op het terras? Dan raden wij aan om de vloer meteen te laten impregneren. Uw betonvloer wordt dan op de beste manier beschermd tegen invloeden van buitenaf.

7

We staan altijd voor een monolithische afwerking van de betonvloer

We hebben u echt van alles te bieden in de vorm van industrievloeren, hellingbanen, agrarische vloeren, vloeistofdichte vloeren, garagevloeren, woningvloeren en terrasvloeren. Ook voor tuinhuis vloeren en zwembadvloeren kunt u altijd bij ons aankloppen. Bij onze werkzaamheden staan we nadrukkelijk voor een monolithische afwerking van de vloer. Dat doen we al vanaf 2011 overigens en vanaf de oprichting van het bedrijf hebben we ons meer en meer toegelegd op de verschillende soorten betonvloeren.

Met een vlindervloer kiest u voor een vloer met een unieke uitstraling

U kunt bij ons ook altijd kiezen voor een unieke vlindervloer. U kiest dan een vloer met een unieke uitstraling die past in een modern en stijlvol interieur. De vlindervloer heeft een wolkachtige uitstraling en er is eveneens sprake van een zeer sterke vloer. De vloer doet het prima in combinatie met vloerverwarming overigens. U zit er met een dergelijke vloer dus altijd warmpjes bij. Het mooie is dat u voor onze diensten nooit de hoofdprijs hoeft te betalen. Daarmee bewijzen we dat u echt niet altijd de hoofdprijs voor kwaliteit hoeft te betalen.